Op zaterdag 03/09/2022 vindt de eerste Skicup-manche voor het seizoen 2022-2023 plaats op onze piste. Omwille van beschikbaarheid van de piste wijkt de planning af van de normale planning en kunnen we pas vanaf 16:00 uur beginnen.


Omwille hiervan, en in overleg met de TD, werd beslist om de wedstrijd op te splitsen in:

  • Een wedstrijd U10-U12 waarvan de prijsuitreiking, conform het Reglement Skicup van Vlaanderen, voor 20:00 uur zal plaatsvinden en met een tracé dat in de 2e run minimaal zal afwijken van dat van de eerste run, waardoor geen extra verkenning nodig is.
    • Bij de U10-U12 renners mogen in de 2e run sowieso alle renners, ook die met een DSQ1 of DNF1, terug starten. De diskwalificaties van beide runs worden na afloop van de wedstrijd behandeld.
    •  
  • Aansluitend een wedstrijd U14-MAS

De volledige uitnoding kan hier worden gedownload.

De opgegeven planning is indicatief. Waar mogelijk zullen we de planning aanpassen (lees : hopelijk vervroegen) zodat iedereen zo snel mogelijk naar huis kan. Alle wijzigingen zullen worden meegedeeld via de geluidsinstallatie, de display van de tijdsinstallatie en via WhatsApp. Voor deze laatste vinden jullie een QR-code in de uitnodiging.