Nationaliteiten

Al van bij het opstarten van onze club trokken we jonge atleten van binnen en buiten de provincie maar evenzeer vanuit het buitenland. Zo hadden we in de loop der jaren kinderen of volwassenen afkomstig uit Frankrijk, Schotland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Duitsland, Zweden, Iran, Polen, Hongarije, Tsjechië en Zuid-Afrika.

Onze trainingen worden standaard in het Nederlands gegeven, maar Franstalige, Duitstalie of Engelstalige renners zijn steeds welkom. Een aantal van onze trainers kunnen zich vlot uitdrukken in meerdere talen.

Sportieve verwezenlijkingen

Onze club heeft sinds de oprichting een succesvol parcours afgelegd waarbij we jaarlijkse vaste klant zijn bij de uitreiking op de Vlaamse Kampioenschappen, Belgische Kampioenschappen Indoor en Belgische Kampioenschappen Outdoor.

Dit succes uit zich ook in de renners die omwille van hun prestaties een Nationale selectie hebben verdiend en lid zijn van de Belgische Nationale ploeg (BEAST) waar onze club al jaren hofleverancier is.

Verder kunnen we pronken met renners die hebben deelgenomen aan wereldkampioenschappen Junioren en Senioren en zelfs enkele atleten met een deelname aan de Olympische winterspelen prijken op het palmares van onze club.