NL
FR
EN

HOME      |      LOGIN TWIZZIT      |      CONTACT

Ook in 2024 mogen wij als club de vaandel van trots hoog op stok laten wapperen. Dit jaar bevat de Belgische selectie voor het WK Junioren maar liefst 5 renners van Snow Valley Racing Team!
Zij vertegenwoordigen onze Blegische kleuren én de blauwe kleuren van onze club tijdens de wedstrijden in Porte Du Soleil van 27 januari tot 3 februari 2024.

Wij wensen de volledige delegatie veel succes tijdens dit mooie evenement en een extra schouderklopje aan Naya Van Puyvelde, Ioannis Bouas, Christos Bouas, Stef Van Orten en Kelian Vanreusel.

Volg hier alle artikels die over dit evenement verschijnen.

Christos Bouas, trouw lid van Snow Valley Racing Team sinds vele jaren, heeft zich andermaal bewezen. Hij mag de Belgische kleuren (en ook een beetje die van Snow valley) gaan verdedigen op de aankomende Youth Olympic Games (YOG) ofwel de Olympische Spelen voor de Jeugd. Deze Spelen gaan door van 19 januari tot 1 februari 2024 in Gangwon in Zuid-Korea.

Het belgisch Olympisch en Federaal Comité (BOIC) maakte deze selectie bekend op vrijdag 22 december 2024.
Wij kunnen als club onze trots niet genoeg uiten en wensen Christos uitermate veel succes tijdens dit wereldevenement.

 

Bekijk de communicatie bij meer lezen. 

Op donderdag 18/05/2023 vond de 11e editie van het Belgisch Indoorkampioenschap plaats. Op verzoek van velen werd het format lichtjes gewijzigd met de bedoeling om tijd te winnen.

Dankzij de hulp van alle vrijwilligers en officials die deze wedstrijd al weken en maanden hebben voorbereid, was dit een uiterst geslaagde editie. We wensen hen dan ook allemaal te bedanken voor hun inzet.

Op vrijdag 07/10 en zaterdag 08/10 organiseren Skibaan en Skiclub Snow Valley de alweer 7e Snow Valley FIS CUP.

Op zondag 04/09/2022 vindt de 2e manche van de Skicup van Vlaanderen plaats die door WeSki wordt georganiseerd op de skibaan van Aspen.

Op zaterdag 03/09/2022 vindt de eerste Skicup-manche voor het seizoen 2022-2023 plaats op onze piste. Omwille van beschikbaarheid van de piste wijkt de planning af van de normale planning en kunnen we pas vanaf 16:00 uur beginnen.

Op vrijdag 12/08/2022 plaatste de krant Het Belang Van Limburg een uitgebreid artikel over de internationale teams die op Skibaan Snow Valley komen trainen met een bijhorende verwijzing naar dit artikel op de voorpagina van de krant.

De zomervakantie is halverwege. Het nieuwe seizoen is gestart op 01/07/2022 en binnenkort hervatten we de trainingen.

Vanaf het nieuwe seizoen 2022-2023 zal de samenstelling van het Bestuursorgaan van Skiclub Snow Valley fundamenteel wijzigen.

Hieronder vinden jullie de voorlopige Jaarplanning voor het komende seizoen. Er ontbreken nog 2 wedstrijden in de heenronde voor ASP en ICE. Alle trainingen en wedstrijden werden in Twizzit aan de kalender toegevoegd.

Sponsors

© 2020, website powered by Twizzit.com